Η Εταιρεία
"Μοναδικά ακίνητα σε μοναδικές τοποθεσίες"
Στην KALTEC είμαστε μια Τεχνική Εταιρεία κατασκευής κτιρίων και ανάπτυξης ακίνητων, με  έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης. Από το 1990 επενδύουμε, σχεδιάζουμε και  κατασκευάζουμε μοναδικά  ακίνητα σε μοναδικές τοποθεσίες. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό όμως είναι και το πάθος μας.
Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερα από 40 συγκροτήματα  εξοχικών κατοικιών, πολυκατοικιών και εμπορικών ακινήτων. Αυτή η πολύχρονη και πλούσια εμπειρία σε συνδυασμό με το άριστο επιστημονικό και κατασκευαστικό δυναμικό και την υγιή οικονομική  βάση,  μας κατατάσσουν στις κορυφαίες θέσεις στον τομέα μας. 

"Η Κρήτη μας εμπνέει"
Η ομορφιά του Κρητικού τοπίου, η μαγεία της θάλασσας του Αιγαίου και η αρμονία της κλασσικής Ελληνικής αρχιτεκτονικής , αποτελούν τις αισθητικές μας αναφορές. Οραματιζόμαστε τα κτίρια μας, παίρνοντας έμπνευση από την τοποθεσία και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του νησιού μας. Η ποιότητα διαβίωσης των ανθρώπων που θα ζουν σε αυτά είναι η βασική μας προτεραιότητα.
Άνεση, ασφάλεια, ιδιωτικότητα, λειτουργικότητα και σύγχρονες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, αποτελούν τις βασικές απαιτήσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό των κτιρίων μας. Η επίτευξη όλων αυτών αντανακλάται και εξωτερικά, δίνοντας στα έργα μας την τελική αρχιτεκτονική τους μορφή.

Η ομάδα των συνεργατών που συμμετέχουν στις κατασκευές μας, αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Με τους περισσότερους δουλεύουμε μαζί εδώ και πολλά χρόνια.  Όλοι  συντελούν στην υλοποίηση  των οραμάτων μας με μεράκι, επαγγελματική συνείδηση και πνεύμα συνεργασίας. Η παρουσία μας στα έργα δεν σταματά με την ολοκλήρωσή τους. Πέρα από την εγγύηση κατασκευής, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και διαχείρισή τους.

"Η επένδυση σε ακίνητο είναι απόφαση ζωής"
Ξέρουμε καλά την αγορά ακινήτων στην περιοχή μας. Πιστεύουμε ότι η επένδυση σε ακίνητο είναι απόφαση και επιλογή ζωής. Βασικός μας στόχος είναι η επιλογή  αυτή και η παρακολούθηση ολοκλήρωσής της, να αποτελεί μια κερδοφόρα, δημιουργική και ευχάριστη εμπειρία. Η αμοιβαία σχέση στήριξης και εμπιστοσύνης που διατηρούμε με τους πάνω από τριακόσιους ικανοποιημένους πελάτες μας, Έλληνες και ξένους, είναι πραγματικά ανεκτίμητη και μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.


Θανάσης Καλατζής
ΠρόεδροςΤα γραφεία μας