Ποιοί είμαστε
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ        Πρόεδρος

Αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π το 1987.
Υπηρέτησε τη διετή θητεία του στην ακριτική Λήμνο σαν Δόκιμος Αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις (ΣΑΤ) της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Πήγε στις ΗΠΑ για μεταπτυχιακές σπουδές, όπου και πήρε το Master οf science από το Vanderbilt University το 1990, κερδίζοντας μια πλήρη υποτροφία. Κατά την εκεί παραμονή του δίδασκε σαν βοηθός καθηγητή σε προπτυχιακούς φοιτητές και σε μηχανικούς του American army corps of engineers. Αφήνοντας μια θέση υποψήφιου διδάκτορα στο ΜΙΤ και μια καριέρα στην Αμερική, επέλεξε να γυρίσει και να εργαστεί στην Ελλάδα.

Αρχικά δραστηριοποιήθηκε σε όλο το φάσμα μελετών και κατασκευών ιδιωτικών & Δημοσίων έργων, ενώ παράλληλα δίδαξε για τρία χρόνια στα Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. Στη συνέχεια, ιδρύοντας την KALTEC Α.Ε., μπήκε επιχειρηματικά στον χώρο των κατασκευών και της ανάπτυξης ακινήτων επενδύοντας και κατασκευάζοντας με επιτυχία μεγάλο αριθμό συγκροτημάτων διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών και επαγγελματικών κτιρίων. 
Ο ρυθμός της Ελληνικής κλασικής αρχιτεκτονικής, η μαγευτική ομορφιά και αρμονία του Κρητικού τοπίου και η μυστηριακή μαγεία του Αιγαίου, καθόρισαν τις αισθητικές του προτιμήσεις. Η άνεση, η απλότητα, η αρμονία και η καθαρότητα των γραμμών, είναι αξίες που τον εμπνέουν και προσπαθεί να τις αναδείξει και μέσα από τα έργα του.

Μέλος της American Society of Civil Engineering (ASCE) και της American Water Works Association. (AWWA). Διετέλεσε αντιπρόεδρος του αθλητικού σωματείου Ηράκλειο Α.Ο.Α από το 2008 έως το 2013. Αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Πανελληνίου στα εφηβικά του χρόνια, τώρα ασχολείται με την ποδηλασία, το τένις και τα καλοκαίρια με το μεγάλο του πάθος το windsurf.